Sziasztok!
Olvashatatlanná vált alvázszám esetén új, AF alvázszám kiadásával kapcsolatos eljárással összefüggésben van valakinek valami gyakorlati tapasztalata?
Úgy emlékszem, jogszabály szerint KPM (NKH) - vizsga keretében átalakítási eljárásban adják csak ki, amely külön műszaki vizsgát is tartalmaz, ennek során ütik be. Ezt viszont szeretném elkerülni, mivel az autó gyárinak nem nagyon mondható, a sok bizbaz miatt tuti megbukna egy ilyenen, visszaalakítani gyárira mindent meg igen sokba fájna (teljes futómű és kipufogó, kasztni, világítás, szívócső, toronyrúd stb.), arra az egy napra...

Nem tudom, mennyire mereven tartják magukat az előírásokhoz a gyakorlatban az illetékesek, megoldható-e ez egyszerűbben is, az autó egyéb szempontból történő tüzetes átvizsgálása nélkül. Mivel ugye én kizárólag az új számért mennék oda, ez az eljárás célja, a többivel nem kellene foglalkozni...
Nem tudom, a gyakorlatban hogy működik, ebben kérnék tanácsot.
Érdekes módon ahhoz képest, hogy szerintem sokakat érint a dolog (hiszen nem csak az én 26 éves gépemmel, de nem egyszer egy 6 évessel is előfordul, hogy az alvázszáma már rohad...), nem sok helyen olvastam erről a problémáról.